Újdonság - Unique&Co ékszerek

2018.10.30.

Örömmel mutatjuk be új divatékszer márkánkat, amelynek sikertörténete 1993-ban kezdődött Németországban.

Az alapítók célja, hogy legyen végre egy jó minőségű márka a divatékszer piacon, ami megfelel a minőséget szerető és a különlegességet kedvelő vásárlók igényeinek. Bizonyítani akarták, hogy igenis a divatékszer piacra is lehet magas minőségű terméket készíteni. A későbbi sikerek igazolták őket és a márka népszerűsége azóta is töretlen.

A Unique&Co ékszerek minőségi anyagokból készülnek, divatosak és megtartják könnyen felismerhető identitásukat.

A Unique&Co sikerének titka az újszerű anyagok és technológiák használatában és a kiváló gyártási minőségben rejlik. Ennek köszönhetően az Egyesült Királyságban is az egyik legnépszerűbb márka a divatékszerek piacán.

Az ékszerek az Egyesült Királyság és Németország mellett Írországban, Svájcban és Ausztriában is kaphatók. 2013-tól már Magyarországon is elérhető a márka. A Unique&Co kedvező áraival és megbízható minőségével méltán népszerű a hazai piacon.

A gyártás mögött modern, innovatív elképzelések, és szakértelem áll. Így születnek meg a márka divatos és egyben időtálló darabjai. Köszönhetően a Unique&Co márka széles választékának mindenki könnyen megtalálja a szívéhez közel álló ékszert kortól és nemtől függetlenül.

A márka stílusos, férfi bőr karkötőit az alábbi képre kattintva találja.

A Unique&Co ékszerek természetes anyagokból (bőr, kaucsuk, szénszál), ezüstből és nemesacélból készülnek, időtálló, tartós használatra tervezve. Ezzel is kiemelkedik a piacon létező hasonló termékek közül.
Az ékszerek nikkelmentesek. Így bátran hordhatják azok is, akik érzékenyek a fémre, hisz minden ékszer antiallergén.
Fém részeik orvosi acélból készülnek, ami magában hordozza azt az előnyös tulajdonságot, hogy nem oxidálódik, nem színeződik el, ellenáll az ütéseknek, karcolásoknak.
A színezett (arany és rosé arany) fém részek PVD bevonattal készülnek, mely a gyártás során szorosan összekötődik az acéllal, rendkívül szilárd felületet képezve rajta. Ennek eredményeképpen a színezés nem kopik le.

 

A Zsigmond Ékszer tagjai nevében kívánjuk minden kedves vásárlónknak, hogy legyen boldog tulajdonosa egy Unique&Co ékszernek!

 

 

Amiben jók vagyunk

Amiben jók vagyunk

  • Folyamatos kedvezmények
     Törzsvásárlói klub 
  • Szállítási határidő
    kiszállítás akár 48 órán belül
  • 25 éves múlt
    tapasztalat és megbízhatóság