Egyéb termékeink

Kristály termékek

Az ólomüveg az európai civilizáció luxusterméke, mely évszázadok óta ejti ámulatba a szépség iránt fogékony embereket. Kristály termékeink megtestesítik a kézi üveggyártás legszebb hagyományait, a harmóniát, a jó ízlést, a tárgyakban lelt örömet. Ólomkristály üvegből előállított asztali díszeket, kelyheket, poharakat, korsókat, palackokat, vázákat, tálakat és egyéb dísztárgyakat forgalmazunk. Minden egyes kristály termék gyártását először igényes, precíz tervezői munka előzi meg. Ezt követően mesteremberek szorgos keze munkájának köszönhetően jut el a megfelelő minőségű és állapotú kristály a feldolgozóüzem csiszoló műhelyébe, ahol az üvegcsiszolók által rákerül a kívánt dekoráció az üvegre. Csiszolás után a matt felületeket savazással fényesítik, és a művészi értékkel ellátott kristály termékek elnyerik végső formájukat.

Hollóházi Porcelán

Magyarország egyik legnagyobb múlttal rendelkező porcelánipari vállalata, a Hollóházi Porcelángyár Kft. őrzi a tradíciókat, az apáról fiúra szálló tudást, hidat teremtve ezzel letűnt korok és a jövő között. Értékteremtő és mértékadó, az új generációk igényeihez igazodva.

Azon a helyen, ahol ma a vállalat épületei állnak, több mint 240 éve folyamatos ipari tevékenység zajlik. Az ország keleti csücskében, erdők között megbúvó kis manufaktúra pályafutása 1777-ben indult. A kezdeti üvegedények, és néhány éves ipari porcelángyártás után, 1957 óta készít Hollóháza használati porcelánt.

Az új vonalú, modern, művészi igényű hollóházi porcelán díszműáru és háztartási edényáru iránt belföldön, és külföldi viszonylatban is nagy a kereslet. A mindennapi használatra szánt, finoman megformált, ízlésesen dekorált termékek a hétköznapi környezetbe is eleganciát és igényességet csempésznek.

A Zsolnay fogalommá vált

Misztikum lengi körül a Zsolnay márkanevet, pedig a titok nem titok. Egyszerűen csak 161 éves tradíciót, egyedi gyártástechnológiákat, innovatív kezdeményezéseket, művészi érzéket, kifinomult szaktudást, kiváló minőséget, utánozhatatlan gondosságot, örök értéket jelent. Mindez együttesen egy varázslatos, megismételhetetlen világot teremt, amelyet az egész világ ismer és elismer.

A sikertörténet Zsolnay Vilmossal, a legnagyobb magyar fazekassal kezdődött, aki nem sajnálta az időt, pénzt, fáradtságot annak érdekében, hogy mindig valami újat, formabontót teremtsen.

A Zsolnay, hosszú története során, kora számára mindig valami újat és meghatározót közvetített. Mind technológiai megoldásokban mind pedig a művészi kivitelezésben úttörő szerepet játszott, magához vonzotta az adott kor neves tudósait, művészeit, építészeit. Ennek köszönhetően olyan hírneves alkotók vettek részt a gyár munkájában, mint pl. Rippl-Rónai József, Martyn Ferenc, Victor Vasarely, Lechner Ödön és még sokan mások.

Serlegek, kupák, sportérmek

2007 óta foglalkozunk serlegek, kupák, sportérmek kiskereskedelmével. A sportesemények trófeáinak feliratozása mellett, ékszerekre és kisebb ajándéktárgyakra kiterjedő, rövid határidejű gravírozási szolgáltatást is nyújtunk.

Amiben jók vagyunk

Amiben jók vagyunk

  • Folyamatos kedvezmények
     Törzsvásárlói klub 
  • Szállítási határidő
    kiszállítás akár 48 órán belül
  • 25 éves múlt
    tapasztalat és megbízhatóság