Legyél törzsvásárlói klubunk tagja!

2017.09.01.

Mi értékeljük vásárlásait, amiért állandó kedvezményekben részesülhet.

TÖRZSVÁSÁRLÓI KLUB

Mindenki be akar kerülni egy jó klubba. Ahol megkülönböztetett törődést és figyelmet kap. Ahonnan a hűségért cserébe extra kedvezmények, tárgyi ajándékok, értékes kuponok várhatók.

Ilyen a Zsigmond Ékszer Törzsvásárlói Klubja. Legyen Ön is tag nálunk!

Amint web-áruházunk nyilvántartásában az Ön vásárlásainak összértéke a 100.000.- Ft-ot eléri, törzsvásárlói státusza azonnal aktiválódik, amiről e-mailben értesítjük. Már az első, értesítő e-mail tartalmazni fogja ajándék kuponját, amellyel következő vásárlása során szinte minden termékünkre* törzsvásárlói, akciós árat érvényesíthet.

Ha Ön nálunk klubtaggá válik, onnantól az 1.500.-Ft-os postaköltséget többé nem kell megfizetnie, minden megrendelés díjmentes kiszállítással fog megérkezni címére.

A legnagyobb dobás az állandó akció minden márkára, termékcsoportra!

Klubtagoknak az év minden napján, minimum 10% kedvezményt biztosítunk arany- és ezüstékszereinkre, valamint karóra és divatékszer kollekciónk minden darabjára, beleértve az újdonságokat is! Ha ezek az akciók forgalmasabb időszakban (pl. karácsony), mindenki számára elérhetővé válnak, akkor a törzsvásárlói kupont később, az akciós időszakon túli időpontban érvényesítheti. Az alap esetben kisebb, mint 10% kedvezménnyel ellátott termékeknél a kupon érvényesíthető, de az akciók nem vonhatók össze. Ha Ön vásárláskor felhasználta törzsvásárlói kuponját, akkor az általunk küldött, megrendelést visszaigazoló e-mail tartalmazni fogja következő kuponját. Így Ön a tagsággal járó kedvezményeket állandó jelleggel érvényesíteni tudja.

Törzsvásárlóinknak továbbá minden termékünkhöz ajándék díszcsomagolást biztosítunk, és esetenként meglepetés ajándékot küldünk.

Ha Ön már klubtag nálunk, kérjük megrendeléskor a 'Törzsvásárló' címszót a Megjegyzés rovatban kitölteni.

Cégünk tehát valóban sokat ad az Ön hűségéért. Megtisztelő számunkra, ha kitüntet minket bizalmával.

*(Az alap esetben legalább 10% kedvezménnyel ellátott, és az ’Outlet’ menüpontban található termékeinkre, valamint a Magyarékszer márkához tartozó ezüstékszerekre a kupon nem érvényesíthető. A kedvezmények nem összevonhatók.)

KUPONRENDSZER

Figyelje az internetes közösségi oldalakon és a nyomtatott sajtóban megjelenő hirdetéseinket, kuponjaink használatával éljen a kedvezményes vásárlás lehetőségével, vagy szerezze be ajándékainkat!

Regisztrálni is érdemes nálunk. Kitöltését névnapi és születésnapi ajándék kuponnal jutalmazzuk!

Amiben jók vagyunk

Amiben jók vagyunk

  • Folyamatos kedvezmények
     Törzsvásárlói klub 
  • Szállítási határidő
    kiszállítás akár 48 órán belül
  • 25 éves múlt
    tapasztalat és megbízhatóság