ROAMER 1888

2021.07.05.

Bemutatjuk első és legújabb svájci gyártmányú, karóra márkánkat!

A Roamer márkát a svájci Solothurnban Fritz Meyer alapította 1888-ban azzal a céllal, hogy olyan karórákat alkosson, melyek elegánsak és időtállóak. 7 évvel később a vállalat már 60 munkatárssal számolt és a márka képes volt önállóan komplett órákat gyártani. Az 1923-as évre egymillió Roamer órát értékesítettek, és a vállalat egyre nagyobb hírnévre és népszerűségre tett szert. 1940-ben a Roamer mérnökei kifejlesztették és szabadalmaztatták az óra vízhatlanságát. 1996-1997-ben a Roamer bevezette új marketing filozófiáját, a Valódi Értékeket és ezzel egyidejűleg létrehozta a nagy sikerű és fiatalos Power 8 kollekciót. A márka vezetői 2003-2004-ben úgy ítélték meg, hogy szükség van egy arculatváltásra és előrukkoltak egy új stílusú kollekcióval, melynek a Competence nevet adták.
A svájci márka az 1888-as megalapítása óta egyet jelent a minőségi karórákkal: a tervezésben, a kivitelezésben, a szállítók és anyagok kiválasztásában és a gyártásban is a minőséget testesíti meg. A Roamer órák hatalmas előnye, hogy kvalitásban és árban is versenyképesek a többi, a piacon jelen lévő svájci márkával szemben. Míg a svájci óragyártás szigorú precizitást és pontosságot jelent, a különös gondossággal kiválasztott anyagok és az órák kialakítása stílusról és időtálló színvonalról tanúskodik.
A Roamer kínálatában mindenki megtalálhatja a számára ideális órát. A márka letisztult formáival, elegáns egyszerűségével nyűgözi le vásárlóit. Minden egyes Roamer óra szabadságot és egyediséget sugall, és viselőjét bárhol, bármikor hűen szolgálja.

JELLEMZŐ PARAMÉTEREK

  • nemesacél óratok
  • bőr, szilikon, PVD, kerámia, nemesacél, vagy tungsten karbid szíj
  • tükröződésmentes zafírüveg
  • inhouse automata szerkezetek, 44 óra járástartalékkal
  • Ronda quartz szerkezetek
  • 30-200 m vízállóság
  • 2+5 év garancia (2 év magyar garancia + további 5 év szerviz regisztráció után)
     

KARÓRA KOLLEKCIÓ

Ahrodite
Ez az időtlenül elegáns női karóra 38 mm-es rozsdamentes acél tokkal ügyesen ötvözi a játékos, lenyűgöző dizájnt a technikai kiválósággal. Pontos svájci kvarcmozgással az APHRODITE vízállósága 5 ATM-ig hat. Örömmel játszik a kontrasztokkal, a gyöngyházas számlapon egy figyelemfelkeltő, mozgatás hatására forgóforgó drágakő található, amelyet hat óránál finom cirkónium kövek köré kereteztek.

Searock
Ez a figyelemfelkeltő, magát tekercselő óra, valódi ékszer. 42 mm-es rozsdamentes acél tokjával, zafírkristályos ablakával a SEAROCK AUTOMATIC tökéletes méretet képvisel az átlagos férfi csukló számára, 11 mm-es mélysége pedig "öltönyórává" teszi. Az óra egy kiváló minőségű, svájci gyártmányú STP1-11 automata szerkezetet tartalmaz, 44 órás járástartalékkal.

Rockshell
Ez a precíz, svájci gyártmányú STP1-11 automata szerkezettel működő sportos időmérő, egy technikai remekmű, amelynek vízállósága  100m. Az összes ROCKSHELL MARK III AUTOMATIC modell, 42 mm-es rozsdamentes acél tokkal és markáns lünettával rendelkezik. A foszforeszkáló mutatók és indexek, a tiszta dátum kijelzésének nagyítása és az óramutató jellegzetes nyíl alakja kiváló olvashatóságot biztosít minden fényviszony mellett. A kerek számlapot, kerámia lünetta szegélyezi.

Slim-Line Classic
Elegáns, letisztult stílusú, alacsony tokmagasságú és finom tulajdonságokkal rendelkező, 40 mm-es SLIM-LINE CLASSIC az időtlen gyönyörű esztétika kiemelkedő példája. A karcsú, ezüst, arany vagy rózsaarany óramutatók diszkrét percmutatóval kiegészítve tiszta, minimalista megjelenést kölcsönöznek a SLIM-LINE CLASSIC számlapnak. A 12 és a 6 órás pozíciókat kettős indexek hangsúlyozzák; egy bekeretezett ablak 3 óránál mutatja a dátumot. A rozsdamentes acél tokban egy svájci gyártmányú, Ronda 715 kvarc szerkezet található. Aszámlapot zafírkristály védi.

Superior
Svájci gyártmányú Ronda 5030.D szerkezettel szerelve, megbízható, funkcionális időmérő, jellegzetes sportosan elegáns megjelenéssel. 3 kiegészítő kijelző van rendezve a számlap közepén. A SUPERIOR CHRONO 9 modellváltozatban kapható fehér, barna, fekete vagy kék számlappal, akár egy értékes krokodil dombornyomású bőrszíjra szerelve, akár egy masszív rozsdamentes acél csattal.

Amiben jók vagyunk

Amiben jók vagyunk

  • Folyamatos kedvezmények
     Törzsvásárlói klub 
  • Ingyenes kiszállítás 20.000 Ft felett
    akár 48 órán belül kézbesítve
  • 25 éves múlt
    tapasztalat és megbízhatóság