Aktuális akcióink

2018.05.21.

Szezonközi kedvezmények webáruházunkban és üzleteinkben! Ajándékötletek széles tárházával várjuk vásárlóinkat, hogy ne okozzon gondot megtalálni a megfelelő ballagási, keresztelő vagy nászajándéknak valót.


Minden arany és ezüst ékszer árából 10% kedvezményt adunk!
További EXTRA akciónk 40.000.- Ft feletti vásárlás esetén vagy VasMegye kártya felmutatásakor az arany és ezüst ékszerek árából 15%-ot engedünk el!

Karikagyűrű vásárlás esetén szintén
15%-os akcióval, széles kínálattal és körültekintő kiszolgálással állunk az érdeklődő párok rendelkezésére.
Legújabb szolgáltasáunknak, a gyűrű gravírozásnak köszönhetően, teljesen egyedivé varázsolható a megrendelt karikagyűrű pár. Szinte "bármilyen" elképzelés megvalósítható, egyedül a gyűrű gravírozható felülete szab határt. A karikagyűrű gravírozást, most igazán kedvezményes, 6.000.- Ft/pár áron kínáljuk.

Karórák és divatékszerek 10% kedvezménnyel!

Törtarany beszámítás: használaton kívüli, kopott, vagy javíthatatlan arany ékszereit, a legújabb divatnak megfelelő arany ékszerek árába, 9.000.-Ft/g-os áron beszámítjuk. Az ajánlat minden esetben csak az új ékszer súlyáig terjed, és üzleteinkben történő, személyes vásárlás esetén érvényes.

Törtarany felvásárlás: a piaci árfolyamhoz képest kiemelkedően magas,
5.600.- Ft/g áron!
(a törtarany beszámítási és felvásárlási árak 14K-os arany esetén értendők)

Az ’Outlet’ menüpontban szereplő termékeinket még kedvezőbb feltételekkel árusítjuk ki, különösen az ESPRIT karóra készletünkre érdemes egy pillantást vetni, hiszen 30%-os kedvezménnyel kínáljuk a teljes kollekciót, készletkisöprés céljából!

 

Akcióink 2018.06.17-ig, vagy a készlet erejéig tartanak. További információért a 'Kapcsolat' menüpontban található elérhetőségeken érdeklődhet.