Ajándékok, akciók karácsonyra - Téged vár a Zsigmond Ékszer!

2018.11.19.

Ingyenes kiszállítással, óriási akciókkal, ragyogó ékszerekkel, karórákkal, számtalan ajándék ötlettel segítünk Neked választani a karácsonyi forgatagban. Karikagyűrű kedvezménnyel, féláras szolgáltatással, márkás outlet termékekkel várunk!

Karácsonyi aktualitások webáruházunkban:

Arany-, és ezüstékszer készletünk összeállítását gondos válogatás előzi meg, így bátran ajánljuk bármely ékszerkülönlegességet figyelmükbe. Tipp: arany és ezüstékszereink közt böngészve, ha puzzle jelzéssel ellátott "szett" ikonnal találkozik, kattintson rá, és nézze meg az adott ékszerhez tartozó teljes kollekciót! Hisz tudjátok, egy kollekció viselése a teljesség, és az elegancia érzetével öltöztet. Itt emlékeztetjük Önöket arra, hogy dec. 24-ig a kiszállítás INGYENES. Arany és ezüst készletünk minden darabjára, beleértve a legújabb ékszereket is, dec. 24-ig 15% kedvezményt adunk.

Karikagyűrűink mind megbízható gyártók termékei, így a kifogástalan minőséget garantáljuk. Az "Ekszkluzív csillogás" és a "Modern kedvencek" címszók alatt található modellek tükrözik a mai karikagyűrű divatot, de a klasszikusabb vonalak kedvelőiként is találhattok számotokra tetsző fazonokat. A karácsonyig történő megrendeléseket 20%-os akcióval várjuk, és igény szerint a gyűrűk belsejét név és dátum gravírozással látjuk el, amit dec. 24-ig ajándékba adunk!

Ezúton is hangsúlyozzuk, hogy webáruházunkban minden termék készleten van, ahogy karóráink és divatékszerink minden darabja, így senkit nem érhet kellemetlenség. A kiválasztott ajándék akár másnap, de legkésőbb 48 órán belül kiszállításra kerül. A legkedveltebb óra és divatékszer márkák kollekcióiból most 10% kedvezménnyel válogathatnak. Az OUTLET menüpont alatt pedig sok szépséget találnak 20, 50, vagy akár 70% kedvezménnyel!

Kedvezményeink körmendi üzleteinkben:

Arany ékszereink tekintetében kiemelendő új választékunk az eljegyzési gyűrűrkből, fülbevalókból, illetve a gyémánt köves ékszerekből. Ezüst készletünkre is jellemző a karácsonyi időszakban a folyamatos megújulás, választék bővülés. Érdemes vásárlás előtt mindkét üzletünkben, a főtéren és a Tesco üzletsoron is tájékozódni, mert a készlet teljesen különböző, csak a ragyogás egyforma :-). Alap kedvezményünk 15%, továbbá 50.000.-Ft feletti vásárláskor 20%. Az üzleteinkben történő karikagyűrű megrendelésekre is -20% vonatkozik, illetve a gyűrűbelső gravírozást féláron végezzük (3.000.-Ft), azaz egy gyűrű vésése ajándék!

A régi ékszerek beszámítása egy új árába mindig kedvező lehetőség, anyagi szempontból is a legjobb, ami a használaton kívüli arannyal történhet. Ehhez mi is hozzájárulunk 9.000.- Ft-os törtarany beszámítási árral! (Az ajánlat csak aranyékszer vásárlása esetén, és minden esetben az új ékszer súlyáig érvényes, fölötte a felvásárlási árral számolunk.)

Karórákra, divatékszerekre vonatkozó akcióink teljesen megegyezők a webáruházunkban láthatókkal. A karácsonyi aktív forgalmat szem előtt tartva, érdemes webáruházunkban a kiválasztott ajándékot a "személyes átvétellel" opciót kiválasztva lefoglalni. Az átvétel mindkét üzletünkben, választás szerint lehetséges, a Tesco üzletsoron akár 19:00 óráig. A teljes karácsonyi nyitvatartásunk megtalálható weboldalunkon a főoldali "Akcióink - ünnepi nyitvatartás" címszó alatt. A megjelölt telefonszámokon is szívesen nyújtunk segítséget, és szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt üzleteinkbe.
Legyen együtt egy szép karácsonyunk!

Akcióink 2018.11.19-től 12.24-ig vagy a készlet erejéig tartanak.

Amiben jók vagyunk

Amiben jók vagyunk

  • Folyamatos kedvezmények
     Törzsvásárlói klub 
  • Szállítási határidő
    kiszállítás akár 48 órán belül
  • 25 éves múlt
    tapasztalat és megbízhatóság