Aktuális akcióink

2017.09.20.

Tekintse meg debütáló webáruházunk induló kedvezményeit!

Újonnan indult web-áruházunk népszerűsítő akciójának keretein belül, és tekintettel a karácsonyi időszakra, december 24-ig minden termékünket* akciós áron értékesítjük. Arany és ezüstékszereinket 20% kedvezménnyel adjuk, továbbá divatékszereink, és karóráink teljes kollekcióját -10%-kal kínáljuk.

Válogasson a húzó világmárkák legfrissebb modelljei közül! Rendeljen az elsők között Nautica karórát, és megrendelése mellé ajándék férfi parfümöt küldünk. A többi közt kiemelten ajánljuk slágertermékeinket: Paul Hewitt horgonyos karkötőit, a Qudo Collection bőr és acél variációit, valamint kézzel festett porcelán ékszereket a Zemától.

Karikagyűrű vásárlás esetén szintén 20%-os akcióval, és körültekintő kiszolgálással állunk az érdeklődő párok rendelkezésére.

Az első 50 vásárlónk megrendelése mellé, ajándék ékszertisztító kendőt csomagolunk!

Törtarany beszámítás: használaton kívüli, kopott, vagy javíthatatlan arany ékszereit, a legújabb divatnak megfelelő arany ékszerek árába, 10.000.-Ft/g-os áron beszámítjuk. Az ajánlat minden esetben csak az új ékszer súlyáig terjed, és üzleteinkben történő, személyes vásárlás esetén érvényes.

Akcióink 2017. december 24-ig, vagy a készlet erejéig tartanak. További információért a 'Kapcsolat' menüpontban található elérhetőségeken érdeklődhet.

*(Az ’Outlet’ menüpontban szereplő termékeinket még kedvezőbb feltételekkel árusítjuk ki. A ’Magyarékszer’ márkacsoportba tartozó ezüstékszereket kizárólag fix fogyasztói áron forgalmazhatjuk.)